Antena Meniu Search
x

Scandal într-o familie din Iaşi. Tatăl vitreg şi-a constrâns fiica minoră să întreţină relaţii sexuale. Mama, la un pas să ajungă şi ea după gratii

O adevărată telenovelă într-o familie din comuna Miroslava, judeţul Iaşi. Un tată vitreg s-a amorezat de fiica minoră a partenerei, în vârstă de 17 ani, pe care a constrâns-o să întreţină relaţii amoroase cu el.

de Monica Palade

la 08.12.2021, 12:56

Triunghi amoros într-o familie din Iaşi. Tatăl vitreg şi-a constrâns fiica minoră să întreţină relaţii sexuale. Mama, la un pas să ajungă şi ea după gratii - Shutterstock

Bărbatul aflase că fata avea o relaţie cu un băiat şi a ameninţat-o că îi va spune și mamei acesteia despre ea, dacă nu va face dragoste cu el pentru ca povestea să rămână sub tăcere.

Speriată, fata a acceptat situaţia şi ar fi întreținut relații sexuale cu tatăl vitreg până prin luna octombrie, când fata a avut o discuţie cu mama sa, scrie BZI. Enervată şi pusă în faţa faptului împlinit, femeia şi-ar fi lovit cu pumnii fiica de 17 ani și i-ar fi luat telefonul mobil. Adolescenta a mers la tatăl ei biologic și i-a povestit că a fost bătută și violată, iar cei doi au mers împreună la poliţie să depună plângere.

Tatăl vitreg, arestat pentru 30 de zile

Iniţial, mama şi tatăl vitreg au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele bărbatului s-a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și viol în formă continuată. Decizia dată de judecători în cursul zilei de marţi nu este definitivă şi poate fi contestată. „Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași privindu-l pe inculpatul Constantin P. , cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și viol în formă continuată. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin P, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Constantin P. Respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași privind-o pe inculpata Simona Elena P, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Dispune punerea în libertate a inculpatei Simona Elena P. Dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpată, pe o durată de 60 de zile”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Ce spun poliţiştii

„Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, șantaj și tâlhărie. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în perioada august-octombrie 2021, un bărbat ar fi constrâns o minoră să întrețină relații sexuale cu el. De asemenea, în luna octombrie 2021, mama victimei i-ar fi sustras minorei telefonul mobil, prin exercitarea de acte de violență. Pe data de 6 decembrie 2021, polițiștii au efectuat o percheziție în cadrul dosarului penal, în urma căreia au fost ridicate mijloace materiale de probă. De asemenea, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost duse la audieri, iar, pe baza probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore. Pe 7 decembrie 2021, cele două persoane bănuite de comiterea faptelor au fost prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scandal într-o familie din Iaşi. Tatăl vitreg şi-a constrâns fiica minoră să întreţină relaţii sexuale. Mama, la un pas să ajungă şi ea după gratii