Antena Meniu Search
x

Bărbat din Galați, arestat pentru 24 de ore după ce autoritățile au găsit un pistol letal în casa sa

Un pistol letal a fost găsit de poliţiştii gălăţeni în timpul unei percheziţii, pe numele bărbatului care îl deţinea fiind emisă ordonanţă de reţinere, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 23.07.2022, 13:03

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.
Pistolul a fost descoperit în timpul unei percheziții. - Profimedia

"În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 45 de ani, din municipiul Galaţi, bănuit de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În locuinţă, poliţiştii au găsit un pistol letal cu gloanţe, calibrul 9x18 mm, cu seria ştearsă, pentru care bărbatul nu avea autorizaţie de deţinere", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Conform aceleiaşi surse, la percheziţie a fost găsit şi un încărcător în care se aflau opt cartuşe cu glonţ de calibrul 9 mm, muniţia fiind deţinută, de asemenea, ilegal. Bărbatul, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, a fost reţinut pentru 24 de ore, precizează IPJ Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat din Galați, arestat pentru 24 de ore după ce autoritățile au găsit un pistol letal în casa sa