Antena Meniu Search
x

Video Percheziţii la suspecţi de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj din Bistriţa-Năsăud

Zeci de poliţişti, jandarmi şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud participă, miercuri dimineaţa, la percheziţii efectuate pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.04.2021, 09:27

20 de suspecţi ar urma să fie duşi la audieri în acest dosar
Anchetatorii au ridicat mai multe arme în timpul percheziţiilor - Poliţia Română
  • 20 de suspecţi urmează să fie audiaţi în acest caz.

Sunt efectuate nu mai puţin de 78 de percheziţii într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, sunt vizate 20 de persoane bănuite de comiterea infracţiunilor respective. Cele 20 de persoane ar urma să fie duse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. La finalul audierilor ar urma să fie luate măsurile legale care se impun.

Trebuie menţionat că pentru buna desfăşurare a percheziţiilor îşi aduc aportul atât cei de la Direcţia Operaţiuni Speciale, din cadrul Poliţiei Române, cât şi poliţiştii din Mureș şi Cluj, luptătorii Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Alba, Cluj, Covasna, Harghita, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu și Suceava, cât şi jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și ai Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Percheziţii la suspecţi de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj din Bistriţa-Năsăud