Antena Meniu Search
x

Un bărbat care şi-a incendiat casa, imobilizat cu focuri de armă după o urmărire ca-n filme în Braşov

S-au tras focuri de armă ca în filmele de acţiune în judeţul Braşov! Un bărbat care şi-a incendiat casa a pus pe jar autorităţile. A fugit cu maşina când poliţiştii şi jandarmii şi-au făcut apariţia. În cursa nebună s-au tras zeci de gloanţe. O comunitate întreagă a urmărit scenele uluitoare.

de Redactia Observator

la 18.11.2019, 19:56

Vezi și

S-au tras focuri de armă ca în filmele de acţiune în judeţul Braşov! Un bărbat care şi-a incendiat casa a pus pe jar autorităţile. A fugit cu maşina când poliţiştii şi jandarmii şi-au făcut apariţia. În cursa nebună s-au tras zeci de gloanţe. O comunitate întreagă a urmărit scenele uluitoare.

În jurul maşinii - parcă scăpate de sub control - poliţiştii şi jandarmii încearcă să-l oprească pe şoferul care tocmai şi-a incendiat casa. Nu reuşesc, aşa că trag mai multe focuri de armă. 

După ce au spart un geam lateral, forţele de ordine folosesc şi gaze lacrimogene. 

Poliţiştii încearcă să-i blocheze calea, însă şoferul trece printre ei, iar un jandarm e la un pas să fie călcat de autoturism.  

În ploaia de împuşcături, bărbatul a apăsat pedala de acceleraţie şi a luat-o la goană din curţile vecinilor. 

Vecinii spun că "a iesit de la el din curte, a văzut plin de maşini aici şi a intrat peste lume aici şi a intrat în curte! Eu m-am băgat în casă de frică că mă calcă, mă omoară! Şi aici s-a întâmplat toată treaba! A rupt poarta, a intrat pe asta, a intrat în curte şi a rupt poarta care desparte grădina de curte". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii din sat spun că totul a pornit de la un conflict mai vechi pe care bărbatul îl are cu un vecin. În 2017, l-a atacat cu o macetă, faptă pentru care a fost condamnat în primă instanţă la 7 ani şi 8 luni de închisoare. 

Acum, când se judecă apelul, victima l-ar fi ameninţat că la finalul procesului îi va lua şi casa. Nervos peste măsură, individul a preferat să îşi vadă mai degrabă locuinţa în flăcări decât în proprietatea vecinului. 

Vecinii spun despre bărbatul respectiv că "probleme a avut de mic. E o traumă. A asistat la crimă. Mama lui a fost omorâtă în faţa lui. Avea probleme cu poliţia, avea probleme psihice. Nu ştiu dacă îşi lua tratamentul. Şi singurătatea l-a distrus". 

Bărbatul este acum internat la Spitalul de Psihiatrie din Braşov. Medicii vor stabili dacă are sau nu discernământ. 

Astăzi, şi în Argeş, un poliţist  a fost atacat  de un individ care devenise agresiv cu vecinii lui. Când agentul a încercat să îl imobilizeze pe scandalagiu, acesta l-a lovit cu un bici, apoi l-a zgâriat cu o şurubelniţă. Colegul său a tras un foc de armă care l-a nimerit pe bărbat în picior. Şi agresorul şi poliţistul au ajuns la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat care şi-a incendiat casa, imobilizat cu focuri de armă după o urmărire ca-n filme în Braşov