Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat care şi-a incendiat casa, imobilizat cu focuri de armă după o urmărire ca-n filme în Braşov

S-au tras focuri de armă ca în filmele de acţiune în judeţul Braşov! Un bărbat care şi-a incendiat casa a pus pe jar autorităţile. A fugit cu maşina când poliţiştii şi jandarmii şi-au făcut apariţia. În cursa nebună s-au tras zeci de gloanţe. O comunitate întreagă a urmărit scenele uluitoare.

de Redactia Observator

la 18.11.2019 , 19:56

S-au tras focuri de armă ca în filmele de acţiune în judeţul Braşov! Un bărbat care şi-a incendiat casa a pus pe jar autorităţile. A fugit cu maşina când poliţiştii şi jandarmii şi-au făcut apariţia. În cursa nebună s-au tras zeci de gloanţe. O comunitate întreagă a urmărit scenele uluitoare.

În jurul maşinii - parcă scăpate de sub control - poliţiştii şi jandarmii încearcă să-l oprească pe şoferul care tocmai şi-a incendiat casa. Nu reuşesc, aşa că trag mai multe focuri de armă. 

După ce au spart un geam lateral, forţele de ordine folosesc şi gaze lacrimogene. 

Vezi și

Poliţiştii încearcă să-i blocheze calea, însă şoferul trece printre ei, iar un jandarm e la un pas să fie călcat de autoturism.  

În ploaia de împuşcături, bărbatul a apăsat pedala de acceleraţie şi a luat-o la goană din curţile vecinilor. 

Vecinii spun că "a iesit de la el din curte, a văzut plin de maşini aici şi a intrat peste lume aici şi a intrat în curte! Eu m-am băgat în casă de frică că mă calcă, mă omoară! Şi aici s-a întâmplat toată treaba! A rupt poarta, a intrat pe asta, a intrat în curte şi a rupt poarta care desparte grădina de curte". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii din sat spun că totul a pornit de la un conflict mai vechi pe care bărbatul îl are cu un vecin. În 2017, l-a atacat cu o macetă, faptă pentru care a fost condamnat în primă instanţă la 7 ani şi 8 luni de închisoare. 

Acum, când se judecă apelul, victima l-ar fi ameninţat că la finalul procesului îi va lua şi casa. Nervos peste măsură, individul a preferat să îşi vadă mai degrabă locuinţa în flăcări decât în proprietatea vecinului. 

Vecinii spun despre bărbatul respectiv că "probleme a avut de mic. E o traumă. A asistat la crimă. Mama lui a fost omorâtă în faţa lui. Avea probleme cu poliţia, avea probleme psihice. Nu ştiu dacă îşi lua tratamentul. Şi singurătatea l-a distrus". 

Bărbatul este acum internat la Spitalul de Psihiatrie din Braşov. Medicii vor stabili dacă are sau nu discernământ. 

Astăzi, şi în Argeş, un poliţist  a fost atacat  de un individ care devenise agresiv cu vecinii lui. Când agentul a încercat să îl imobilizeze pe scandalagiu, acesta l-a lovit cu un bici, apoi l-a zgâriat cu o şurubelniţă. Colegul său a tras un foc de armă care l-a nimerit pe bărbat în picior. Şi agresorul şi poliţistul au ajuns la spital. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un bărbat care şi-a incendiat casa, imobilizat cu focuri de armă după o urmărire ca-n filme în Braşov