Meniu
Search
x

Bărbat mort la ştrand, în Piatra Neamţ. A fost scos fără viaţă, după ce doi salvamari l-au văzut pe fundul bazinului

Un bărbat de aproximativ 65 de ani a murit, duminică, înecat în bazinul pentru adulţi al Ştrandului Municipal din Piatra Neamţ. Acesta a fost observat la fundul bazinului de către salvamari şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească identitatea acestuia.

De Redactia Observator la 03.07.2022, 18:32

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din piscină, din Ştrandul Piatra Neamţ, în stare de inconştienţă. "La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii efectuează în continuare verificări pentru stabilirea identităţii bărbatului", a anunţat Poliţia Neamţ.

Bărbatul, scos din bazin inconştient. S-a înecat la ştrandul din Piatra Neamţ

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanţele producerii acestui eveniment. "În cursul zilei de azi un bărbat de aproximativ 65 de ani a decedat la bazinul pentru adulţi din Ştrandul Municipal. Bărbatul a intrat în piscina mare din Ştrand, iar la scurt timp după a fost observat pe fundul bazinului de cei doi salvamari. Aceştia l-au scos imediat la suprafaţă, fiind chemat şi asistentul medical din Ştrand, care i-a acordat primul ajutor".

"La faţa locului a fost chemat un echipaj de ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, după care a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul. Cauzele decesului vor fi stabilite de către medicii legişti. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi în aceste momente grele", au arătat reprezentanţii Primăriei Piatra Neamţ, potrivit news.ro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat mort la ştrand, în Piatra Neamţ. A fost scos fără viaţă, după ce doi salvamari l-au văzut pe fundul bazinului