Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto "M-ai lăsat singură și plină de durere". Iubita lui Paul, lacrimi fără oprire pentru tânărul de 26 de ani înecat într-o piscină din Pitești

Lacrimi şi suspine pentru Paul, tânărul de 26 de ani care s-a înecat într-o piscină din Pitești. Familia nu îşi poate reveni din şoc, după vestea cumplită.

de Redactia Observator

la 02.07.2022 , 15:45

Paul Lacrimi şi suspine pentru Paul, tânărul de 26 de ani înecat într-o piscină din Pitești - Facebook

Tragedia a avut loc în urmă cu două săptămâni, atunci când tânărul de 26 de ani participa la un eveniment privat. La un momentdat a alunecat şi a căzut în piscină, iar apa având o adâncime foarte mică, s-a lovit extrem de puternic la cap.

Un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești, alături de un echipaj al SAJ, a intervenit de urgenţă la baza de agrement din Pitești pentru a acorda îngrijiri medicale. Ajunși la faţa locului, salvatorii au aplicat manevrele de resuscitare timp de circa o oră. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul.

Sute de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare

Articolul continuă după reclamă

Vestea cumplită a îngenunchiat familia. Iubita lui, Elena, i-a adus un omagiu pe reţelele de socializare, printr-un mesaj extrem de emoţionant în care îi declară pentru totdeauna iubirea. 

Pe acelaşi subiect

"Iubitule m-ai lăsat fără cuvinte. Te-am așteptat să vii acasă și să ne urmăm visele, aveam atâtea de făcut, dar Domnul te-a vrut lângă El. Mă rugăm mereu că Domnul să facă o minune și să vii acasă lângă mine! Nu pot să realizez că tu nu mai ești. Mi-e dor de zâmbetul tău, de calmul tău, de bunătatea ta...mi-e dor de ține sufletul meu. M-ai lăsat așa singură și plină de durere, nu știu ce să mai fac fără tine. Vei rămâne veșnic în sufletul meu, omul meu frumos! Te iubesc mult, îngerașul meu! O să ne revedem cândva!", a scris iubita tânărului într-un mesaj postat pe Facebook. 

Zeci de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare, după ce s-a aflat vestea tragică. Preietenii şi familia au rămas stupefiaţi când au aflat că Paul s-a stins din viaţă, atât de brusc şi nedrept. Toţi cei care l-au cunoscut îl descriu ca fiind un “băiat cu suflet curat, cuminte, respectuos”.

"Nu am prea multe cuvinte frate, le păstram să ți le spun când te făceai bine, așa cum am sperat toți dar Dumnezeu ne-a încurcat planurile și Te-a luat de lângă noi prea devreme suflet bun… ne-ai rupt sufletele Frate….!!! Dumnezeu să te ierte și să aibă grijă de tine !!!"

"Nu ne putem reveni. Pare ca un vis urât. Dumnezeu sa îl odihnească și să aibă grija de sufletul lui"

"Să ai drum lin Paul. Erai un baiat bun și liniștit mai rar ca tine"  

"Dumnezeu să-l odihnească în pace, pfff cumplită veste , un băiat deosebit cum un bun simt rar întâlnit . Sincere condoleanțe familiei"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "M-ai lăsat singură și plină de durere". Iubita lui Paul, lacrimi fără oprire pentru tânărul de 26 de ani înecat într-o piscină din Pitești