Meniu
Search
x

Trupul tânărului de 18 ani care s-a înecat în râul Moldova încercând să-şi salveze sora, găsit după 24 de ore

Trupul băiatului de 18 ani, care a intrat în râul Moldova pentru a-și salva sora de 17 ani, a fost găsit, duminică, la aproape 24 de ore de la înec. 

De Redactia Observator la 03.07.2022, 13:39

Cei doi frați, o fată de 17 ani și un băiat de 18 ani, din comuna Horia, județul Neamț, au mers, sâmbătă, la scăldat. La un moment data se pare că fata a alunecat în apă, iar fratele ei a sărit să o ajute. 

Băiatul a sărit să-şi salveze sora, dar a sfârşit el înecat

Copila a fost scoasă la mal de către localnici, iar medicii de pe echipajul de salvare au reușit să o resusciteze și să o ducă la spital, relatează mediafax.ro. Trupul băiatului a fost scos la mal abia duminică la orele prânzului, după o intervenție susținută de pompieri din mai multe județe din zona Moldovei, care au mers în sprijinul salvatorilor din Neamț. 

În timpul misiunii de căutare, de sâmbătă, trei persoane, rude ale celor doi frați, au suferit atacuri de panică și au fost transportate la CPU Roman. este vorba de o femeie în vârsta de 40 ani, o fată de 16 ani și un băiat în vârstă de 13 ani.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Trupul tânărului de 18 ani care s-a înecat în râul Moldova încercând să-şi salveze sora, găsit după 24 de ore