Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Maramureş, dat dispărut după ce a plecat la cules de ciuperci, găsit în viaţă, plimbându-se prin sat. Şi-ar fi pierdut telefonul în pădure

Salvamontiştii din Maramureş au intervenit în zona localităţii Săpânţa, pentru căutarea unui bărbat, cu probleme medicale, care a plecat de dimineaţă la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors la domiciliu.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 09:14

Imagini de la faţa locului
Bărbat plecat la cules de ciuperci, dat dispărut în localitatea Săpânţa din Maramureş - Facebook / Salvamont Maramures

UPDATE: Bărbatul în vârstă de 54 de ani din Maramureş, dat dispărut după ce a plecat la cules de ciuperci, a fost găsit în viaţă, astăzi. Omul se plimba prin sat, declarând autorităţilor că şi-a pierdut telefonul mobil în pădure. 

Bicicleta bărbatului a fost găsită în localitatea Săpânţa, iar la telefonul acestuia nu răspunde nimeni, astfel că nu poate fi localizat.

''Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în zona localităţii Săpânţa. Salvatorii montani se deplasează în zona menţionată şi vor începe în această seară/noapte căutările unui bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineaţă la cules de ciuperci şi care nu s-a mai întors la domiciliu. Bicicleta acestuia a fost găsită în localitatea Săpânţa, domiciliul acestuia fiind de fapt într-o altă localitate'', se arată pe pagina de Facebook a Salvamont, potrivit agerpres.

Potrivit sursei citate, cel care a dat alarma în această seară a comunicat şi numărul de telefon al bărbatului dispărut.

''Telefonul acestuia sună, dar nu răspunde nimeni, iar în aceste condiţii omul nu poate fi localizat. Căutările vor începe în zona presupusă ca fiind cea în care dispărutul a mers la cules de ciuperci. Sunt extrem de puţine informaţiile pe care salvatorii le au în acest moment'', precizează sursa citată. 

După trei ore de căutări fără rezultate, la care s-a folosit şi un binoclu cu termoviziune din dotarea serviciului, salvatorii montani s-au retras la sediul Primăriei din localitatea Săpânța pentru a se odihni, urmând ca la primele ore să fie reluate căutările. În sprijin va veni încă o echipă care va folosi şi drona din dotarea SPJ Salvamont Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Maramureş, dat dispărut după ce a plecat la cules de ciuperci, găsit în viaţă, plimbându-se prin sat. Şi-ar fi pierdut telefonul în pădure