Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal sângeros la Slobozia. Un interlop a fost omorât de un rival care a trecut peste el cu maşina

Scandal sângeros, noaptea trecută, într-un cartier mărginaş din Slobozia. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la ceartă din cauza unui teren, iar unul dintre ei a fost omorât de un rival care a trecut peste el cu maşina.

de Redactia Observator

la 22.08.2018 , 11:52

Scandal sângeros la Slobozia. Un interlop a fost omorât de un rival care a trecut peste el cu maşina Scandal sângeros la Slobozia. Un interlop a fost omorât de un rival care a trecut peste el cu maşina - Arhivă

Scandal sângeros, noaptea trecută, în cartierul Bora din Slobozia. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la ceartă din cauza unui teren, iar unul dintre ei a fost omorât de un rival care a trecut peste el cu maşina.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 01.20, atunci când bărbaţii s-au întâlnit pe stradă. Potrivit unor surse, aceştia fac parte dintr-un cunoscut clan interlop din Slobozia.

Conform primelor informaţii, şase persoane au fost implicate în scandalul în care suspecţii s-au bătut cu pumnii şi cu picioarele şi chiar s-au urmărit cu maşinile.

Articolul continuă după reclamă

În timpul scandalului, unul dintre scandalagii s-a urcat la volanul unui autoturism şi l-a lovit în plin pe unul dintre rivali, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Pe acelaşi subiect

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei şi ale Ambulanţei.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul călcat intenţionat cu maşina.

Ceilalţi bărbaţi implicaţi în scandalul sângeros au fost săltaţi de poliţişti şi duşi în faţa procurorului de caz pentru a fi audiaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Scandal sângeros la Slobozia. Un interlop a fost omorât de un rival care a trecut peste el cu maşina