Antena Meniu Search
x

Ea este tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa (Video)

Teodora, o tânără de 35 de ani, din Slobozia, şi-a pierdut viaţa după ce a născut cel de-al doilea copil la un spital privat din Constanţa.

Teodora a murit la un spital privat din Constanta dupa ce a adus pe lume cel de-al doilea copil - Observator

Teodora, o tânără de 35 de ani, din Slobozia, şi-a pierdut viaţa, în noapta de marţi spre miercuri, după ce a născut cel de-al doilea copil la un spital privat din Constanţa.

Totul a început pe 23 ianuarie, în jurul orei 10.00, atunci când Teodora Mocanu şi soţul ei, Gheorghiţă, au plecat de acasă către clinica privată din Constanţa, acolo unde tânăra era programată să nască.

În jurul orei 00.25, Teodora a adus pe lume un copil perfect sănătos, pe cale naturală. Tânăra era la a doua naştere, primul copil fiind născut prin cezariană.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care medicul de la clinica privată a încercat să scoată placenta, uterul tinerei s-a rupt, fapt care i-a provocat o hemoragie puternică.

După ce au realizat gravitatea hemoragiei, medicii de la clinica privată au decis să o transporte pe Teodora la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde, în jurul orei 02.10, a intrat direct în operaţie.

Pe drumul de la clinica privată la spital, Teodora a făcut cinci stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitată de medici.

Din nefericire, medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Aceştia i-au explicat soţului femeii că placenta s-a lipit de cicatricea vechii cezariene, efectuate în urmă cu patru ani, iar în momentul în care medicul a tras de ea, uterul a fost perforat şi a cauzat hemoragia care i-a adus sfârşitul.

Înainte de a intra în sala de naşteri, Teodora Mocanu a filmat salonul în care era internată şi i-a trimis soţului ei imaginile.

Tânăra era foarte fericită să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ea este tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa (Video)