Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Timișoara și-a omorât mama, la beție, după o ceartă cu soția

Crimă înfiorătoare în prag de sărbători, seara trecută, în Timişoara. Venit acasă la familie de la muncă, din Germania, un bărbat şi-a înjunghiat mortal mama. Bătrâna intervenise între el şi soţia acestuia pentru a aplana o ceartă. Fiica cuplului, o adolescentă de 15 ani, a fost cea care a chemat-o pe bunică din blocul alăturat ca să-i liniştească pe părinţi.

de Redactia Observator

la 18.12.2019 , 11:04

Crimă înfiorătoare în prag de sărbători, seara trecută, în Timişoara. Venit acasă la familie de la muncă, din Germania, un bărbat şi-a înjunghiat mortal mama. Bătrâna intervenise între el şi soţia acestuia pentru a aplana o ceartă. Fiica cuplului, o adolescentă de 15 ani, a fost cea care a chemat-o pe bunică din blocul alăturat ca să-i liniştească pe părinţi. Şi tot fata a fost cea care a sunat la 112 ca să anunţe atacul. Adolescenta şi mama ei s-au încuiat în dormitor ca să scape de furia bărbatului. Atenţie, detalii care vă pot afecta emoţional.

Liniştea unui cartier din Timişoara a fost zguduită de un scandal care i-a înmărmurit pe vecini. Strigăte disperate de ajutor veneau în toiul serii din apartamentul unei familii despre care spun că părea liniştită. Soţul abia venise acasă din Germania pentru a-şi petrece sărbătorile cu cei dragi.

"Nu ştiu, niciodată nu i-am auzit certându-se. Foarte liniştită familie", a declarat un vecin.

Vezi și

În familie, însă, erau probleme. Bărbatul de 51 de ani abia fusese externat de la Clinica de Psihiatrie, unde a mers în urmă cu două zile chiar cu soţia să-şi trateze dependenţa de alcool. Aseară şi-a ieşit din fire.

În timp ce se certa cu soţia, fiica lor de 15 ani a sunat-o pe bunica sa care locuieşte în blocul de vizavi să vină să aplaneze conflictul. Bătrâna de 74 de ani avea să-i cadă victimă.

Speriate de furia bărbatului, mama şi fiica s-au baricadat în dormitor, în schimb bătrâna nu a putut să scape din mâinile propriului fiu.

Bărbatul şi-a înjunghiat mama cu un cuţit şi apoi şi-a ameninţat şi soţia şi fiica. Copila a sunat la 112 după ajutor. Pentru bătrână nu s-a mai putut face nimic. A murit imediat ce a ajuns la spital, deşi medicii au încercat să o resusciteze mai bine de o oră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agresorul a fost încătuşat de poliţişti şi dus la secţie. Este reţinut, iar la momentul crimei era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Timișoara și-a omorât mama, la beție, după o ceartă cu soția