Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia

Pe urmele unui mister sinistru, zeci de poliţişti, pompieri, salvamontişti şi jandarmi au căutat cadavrul a cărui mână a fost găsită ieri într-o zonă de munte din Argeş. Anchetatorii ştiu că aparţine unui bărbat condamnat pentru crimă şi vor să afle dacă nu cumva tot un asasinat i-a pus capăt zilelor şi lui.

de Mariana Zaharia

la 10.12.2023, 19:42

Vezi și

30 de investigatori au scotocit o zonă întinsă astăzi, la Dragoslavele, unde a fost găsită mâna cu urme de muşcături pe ea. O dronă a survolat o suprafaţă mare de teren, iar la sol, câini special antrenaţi să găsească cadavre au căutat urme la sol.

Braţul găsit ieri de un localnic arăta ca şi cum ar fi stat mult în apă, aşa că pompierii s-au urcat în bărci şi au căutat ore în şir.

Braţul este al unui bărbat de 53 de ani, condamnat în trecut pentru omor

Ionuț Tunar, ISU Argeș: Pompierii acţionează în mediu acvatic efectuând căutări într-un lac de acumulare din localitatea Dragoslavele.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au descoperit că braţul este al unui bărbat de 53 de ani, condamnat în trecut pentru omor şi căutat acum de anchetatori pentru mai multe furturi. Născut în judeţul Mureş, locuia la Bucureşti, dar nimeni nu i-a reclamat dispariţia.

Mădălina Epure, Poliția Argeș: Poliţiştii argeşeni au continuat cercetările în cazul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Căutările vor fi reluate mâine. Anchetatorii nu exclud varianta ca bărbatul condamnat pentru omor să fi fost ucis la rândul lui, iar criminalul ar fi încercat să scape de cadavru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia