Antena Meniu Search
x

Bărbat din Bistriţa-Năsăud, împuşcat în timpul unei partide de vânătoare

Un bărbat de 29 de ani din comuna Telciu a ajuns, vineri seara, la spital cu o plagă împuşcată în antebraţ, după ce a participat la o partidă de vânătoare autorizată. Incidentul a avut loc într-o pădure de pe raza localităţii Telcişor.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 22:15

Bărbat din Bistriţa-Năsăud, împuşcat în timpul unei partide de vânătoare - Shutterstock

"Astăzi, 8 decembrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcişor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicale, fiind accidentat cu o armă de vânătoare. Bărbatul în cauză a fost identificat de poliţişti ca fiind în vârstă de 29 de ani, din Telciu, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Împușcat în timpul unei partide de vânătoare

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, iar, din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că bărbatul ar fi fost accidentat în timp ce se afla în localitatea Telcişor, la o partidă de vânătoare autorizată. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj de prim-ajutor al SMURD, cu o plagă prin împuşcare la antebraţ, a fost stabilizat şi predat, conştient şi cooperant, echipajului de terapie intensivă mobilă, care l-a transportat la spital, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bărbat din Bistriţa-Năsăud, împuşcat în timpul unei partide de vânătoare