Antena Meniu Search
x

Scandal sângeros la nuntă! Mirele care a umplut de sânge un ELEV şi l-a UMILIT în faţa a sute de oameni este POLIŢIST

Mirele care a umplut de sânge un ospătar care servea la nunta sa şi apoi l-a umilit în faţa tuturor invitaţilor este poliţist.

Mirele care a umplut de sânge un ospătar care servea la nunta sa şi apoi l-a umilit în faţa tuturor invitaţilor este poliţist.

Ion Murgilaşi este agent principal în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, potrivit propriei declaraţii de avere, notează gorj-domino.ro.

RECOMANDARE - Scandal SÂNGEROS la NUNTĂ! Un ospătar a fost bătut şi pus să-şi ceară scuze în genunchi în faţa mirelui - FOTO

El este mirele care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi-a stricat propria nuntă după ce a snopit în bătaie un ospătar, elev de nota zece la un liceu important din Motru, şi apoi l-a umilit în faţa tuturor invitaţilor.

Pe acelaşi subiect

Totul a început după ce ospătarul de 18 ani, Tudor Udroiu, nu l-a lăsat pe fiul mirelui să intre în restaurant atunci când uşile s-au închis pentru a ţine în interior fumul necesar pentru dansul mirilor.

Pentru că fiul său a fost ţinut la uşă, poliţistul şi ginerele Murgilaşi i-a aplicat o corecţie dură ospătarului. După ce l-a umplut de sânge chiar în faţa copilului său, poliţistul l-a pus pe Tudor să stea în genunchi şi să îşi ceară scuze.

Elevul a fost transportat la spital, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Între timp, poliţiştii din Motru s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pe numele agresorului pentru loviri sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scandal sângeros la nuntă! Mirele care a umplut de sânge un ELEV şi l-a UMILIT în faţa a sute de oameni este POLIŢIST