Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere pentru Larisa! Tânăra din Târgu Jiu a murit într-un groaznic accident provocat chiar de soţul ei! Cei doi făcuseră NUNTA în august!

O tânără în vârstă de 24 de ani şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier. Larisa a supravieţuit impactului, însă a murit la spital.

O tânără în vârstă de 24 de ani şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier. Larisa a supravieţuit impactului, însă a murit la spital.

Dramă în familia unei tinere din Târgu Jiu! O tânără de 24 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident produs în Vidin.

Femeia se afla în maşina condusă de soţul ei, un bărbat în vârstă de 30 de ani. Luni dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe raza localităţii Vidin, bărbatul a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a neadaptării vitezei, iar maşina s-a răsturnat într-un şanţ.

Pe acelaşi subiect

Cei doi tineri, care au făcut nunta în luna august, au fost transportaţi de urgenţă la spital. Seara trecută, din cauza rănilor foarte grave, tânăra a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici de a o stabiliza.

Pe numele şoferului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere pentru Larisa! Tânăra din Târgu Jiu a murit într-un groaznic accident provocat chiar de soţul ei! Cei doi făcuseră NUNTA în august!