Antena Meniu Search
x

O femeie a murit după ce a fost transportată la spital cu o DUBĂ de MARFĂ pentru că toate ambulanţele erau INDISPONIBILE - IMAGINI ŞOCANTE

O femeie în vârstă de 50 de ani, grav rănită într-un accident rutier, a ajuns la spital cu o dubă pentru că toate ambulanţele erau indisponibile.

O femeie a murit după ce a fost transportată la spital cu o DUBĂ de MARFĂ

O femeie de 50 ani, grav rănită în urma unui accident rutier produs ieri în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj a fost transportată cu o dubă la spital, deoarece toate cele trei ambulanţe din localitate erau indisponibile.

Reprezentanţii IPJ Dolj au declarat pentru Mediafax că femeia a fost lovită de un autocar, înmatriculat în Franţa şi condus de un cetăţean bulgar, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Victima a fost transportată în stare de inconştienţă, de rude şi localnici, la spital, cu o dubă, deoarece niciuna dintre cele trei ambulanţe din Filiaşi nu era disponibilă, spun martorii.

Primarul din Filiaşi, Costeluş Ilie Gheorghe, a declarat că, împreună cu alţi localnici, a decis să o transporte pe femei cu o dubă ce avea o platformă de lemn şi să nu mai aştepte venirea unei ambulanţe de la Craiova.

"Când am ajuns acolo, era un prieten care a sunat la 112 şi i s-a spus că sunt ambulanţele în altă parte. Au spus că trimit una din Craiova. În timpul ăsta, am încercat să o încălzim, am pus geci pe ea, i-am pus ceva sub cap. Creştea balta de sânge văzând cu ochii. Era un băiat acolo care îi tot lua pulsul. La un moment dat, a zis să facem ceva că începe să scadă pulsul. Am sunat la spital, dar ne-au spus că nu au voie să trimită medic, că aşa este procedura. Apoi ne-a zis fiul ei că vrea să o ducem la spital", a declarat primarul din Filiaşi.

Edilul a vorbit cu un localnic care avea o dubă cu platformă tare de lemn în interior, pe care a fost pusă victima şi astfel a fost dusă la spital, unde starea femeii a devenit extrem de gravă, medicii făcând eforturi pentru a o salva.

În timpul nopţii, starea femeii s-a înrăutăţit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O femeie a murit după ce a fost transportată la spital cu o DUBĂ de MARFĂ pentru că toate ambulanţele erau INDISPONIBILE - IMAGINI ŞOCANTE