Antena Meniu Search
x

Adolescenții împușcați în fața liceului, în Ploiești, au fost mai întâi bătuți (Video)

Adolescenții care au fost împușcați în fața Liceului UCECOM din Ploiești au fost mai întâi bătuți. Un martor a surprins încăierarea, chiar înainte ca unul dintre agresori să scoată pistolul cu bile și să tragă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.10.2020, 17:09

Vezi și
  • Colegiul UCECOM din Ploiești este în acest moment păzit de jandarmi
  • Adolescenții împușcați au ajuns la spital, cooperanți, și au primit îngrijiri medicale
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observatorul orei 19

Un localnic din Ploiești a filmat momentul în care mai mulți adolescenți s-au luat la bătaie, în fața Liceului UCECOM. După încăierarea generală, un minor a scos un pistol cu bile și a împușcat doi tineri de 16 și 17 ani.

Victimele sunt doi băieți de 16 și 17 ani, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale. La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje ale Ambulanței, cu medic. Tinerii sunt conştienţi şi au cooperat cu echipajele de prim-ajutor. În acest moment, adolescenții sunt în afara oricărui pericol.

Din primele informații, victimele aveau un conflict mai vechi cu atacatorii, s-au alergat pe stradă, iar în fata liceului unul dintre ei a scos pistolul.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşti, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. Există indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor", a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La fata locului se află echipa complexă de poliţişti, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Adolescenții împușcați în fața liceului, în Ploiești, au fost mai întâi bătuți (Video)