Antena Meniu Search
x

Bătaie pe şoseaua de centură a Oradiei, după o tamponare uşoară. Şoferul unui BMW i-a cărat pumni şi picioare unui tânăr pentru că şi-a îndoit numărul (Video)

Scene şocante, seara trecută, pe şoseaua de centură a Oradiei, judeţul Bihor. Doi şoferi s-au luat la bătaie în trafic, după o tamponare uşoară.

Bătaie pe şoseaua de centură a Oradiei, după o tamponare uşoară. Şoferul unui BMW i-a cărat pumni şi picioare unui tânăr pentru că şi-a îndoit numărul (Video) - captura video

Scene şocante, seara trecută, pe şoseaua de centură a Oradiei, judeţul Bihor. Doi şoferi s-au luat la bătaie în trafic, după o tamponare uşoară.

Un martor al accidentului a povestit pentru presa locală că cearta dintre cei doi a început după ce unul dintre ei, aflat la volanul unei maşini Skoda, a frânat brusc, iar cel din spatele său, la volanul unui BMW, l-a lovit uşor. 

"Şi-a îndoit numărul doar", a explicat martorul, potrivit ebihoreanul.ro.

Enervat la culme, şoferul BMW-ului s-a dat jos din maşină şi s-a dus glonţ spre autoturismul în care a intrat, i-a lovit geamul din stânga faţă, apoi a început să-i împartă pumni şoferului din Skoda. Omul a ripostat, iniţial fără să se dea jos din maşină.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, a coborât şi el din autoturism, iar cei doi bărbaţi s-au îmbrâncit până când ceilalţi şoferi, opriţi în spatele lor, s-au dus şi i-au despărţit.

La faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Poliţiei, incidentul lăsându-se cu cu amenzi pentru şoferul BMW-ului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie pe şoseaua de centură a Oradiei, după o tamponare uşoară. Şoferul unui BMW i-a cărat pumni şi picioare unui tânăr pentru că şi-a îndoit numărul (Video)