Antena Meniu Search
x

Bătrân din Neamț, urmărit kilometri întregi și încătușat de polițiști. Fusese văzut cum își snopește iubita în mașină

Scene teribile, ieri, pe un drum din județul Neamț. Un bărbat de 79 de ani a fost pus la pământ și încătușat de polițiști, după o urmărire de câțiva kilometri buni, în zona localității Girov.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.11.2020, 10:24

Bătrân din Neamț, urmărit kilometri întregi și încătușat de polițiști. Fusese văzut își snopește iubita în mașină - capturi video Facebook
  • Urmărire cu poliţia, într-o comună din Neamţ.
  • Un deputat USR a filmat în trafic un bărbat care îşi bătea iubita cu pumnii.

Totul s-a întâmplat după ce deputatul USR Iulian Bulai a sunat la 112, reclamând faptul că a văzut cum un șofer, în timp ce se afla la volan, a luat-o la pumni pe femeia de pe scaunul din dreapta.

Bulai a sunat la poliţie, apoi s-a ţinut cu maşina după bătăuș și a filmat scenele cu telefonul mobil. După zeci de minute, timp în care în urmărire a apărut şi un echipaj de poliţie, şoferul a fost încolţit şi a oprit maşina.

A fost scos cu forţa de un polițist, pus la pământ şi încătuşat.

Parlamentarul USR a pus filmarea pe Facebook.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Violența domestică e un flagel în România. Și asta, și din cauză că adeseori asistăm la gesturi de violență fără să intervenim.

Din mașină, am văzut azi o femeie, pasager în altă mașină, luată la pumni de șofer. Am sunat la poliție. Kilometri întregi a refuzat omul să tragă pe dreapta, cu poliția pe urmele lui. Iar când în sfârșit a oprit, nu voia să iasă din mașină.

În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo.

Mulțumiri Poliției din Girov, care a răspuns prompt la apelul la 112. Violența împotriva femeilor nu e o glumă, nu putem întoarce capul când se petrece chiar sub ochii noștri", a scris Iulian Bulai pe rețeaua de socializare.

Potrivit stiri-neamt.ro, bărbatul de 79 de ani este din Girov, iar femeia pe care a lovit-o este concubina lui, are 42 de ani și locuiește în Piatra-Neamț.

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătrân din Neamț, urmărit kilometri întregi și încătușat de polițiști. Fusese văzut cum își snopește iubita în mașină