Antena Meniu Search
x

Soartă macabră pentru o femeie de 71 de ani din Constanţa. Bătrâna a fost omorâtă de porcul pe care voia să-l hrănească

Soartă macabră pentru o femeie de 71 de ani din judeţul Constanţa. Bătrâna a fost găsită fără viaţă în coteţul porcilor, iar corpul său era mutilat de animalul pe care voia să-l hrănească.

De Redactia Observator la 08.10.2019, 10:56
Vezi și

Soartă macabră pentru o femeie de 71 de ani din judeţul Constanţa. Bătrâna a fost găsită fără viaţă în coteţul porcilor, iar corpul său era mutilat de animalul pe care voia să-l hrănească.

Deocamdată nu e clar dacă femeia a fost atacată de porc sau a căzut accidental, dar poliţia a deschis o anchetă. Animalul a fost sacrificat, iar veterinarii fac analize pentru a stabili dacă era turbat.

Descoperirea şocantă a fost făcută de o rudă a bătrânei. Ştia că aceasta a mers să hrănească animalele, iar când a văzut că nu se mai întoarce s-a dus dupa ea.

Rudă: Atât, ne-a strigat ca să ne ducem, l-a strigat pe soţul meu: nea Marin, nea Marin, vino că scroafa.

Au fost ultimele cuvinte ale femeii de 71 de ani. Oamenii au sunat la 112, iar două echipaje de ambulanţă au ajuns imediat la casa din comuna Lumina, dar nu au mai putut face nimic.

Dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanţa: A fost găsită o pacientă inconştientă, căzută în curte, ce prezenta mai multe plăgi la nivelul membrelor superioare.

Vecinii sunt şocaţi, mai ales că majoritatea cresc în curte porci.

Vecin: Doamne, dar nu ştiam numărul porcilor, creşteam şi vindeam de mi-am făcut casă.

Reporter: Şi atunci cum să se fi întâmplat?

Vecin: Eu zic că a căzut jos ea, cred că a alunecat.

O ipoteză pe care şi poliţiştii o iau acum în calcul.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa: Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs decesul.

În gospodăria femeii a ajuns şi o echipă de la Direcţia Sanitar Veterinară care a sacrificat şi, ulterior, incinerat animalul. Au fost prelevate şi probe, iar analizele vor stabili dacă porcul era turbat. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Soartă macabră pentru o femeie de 71 de ani din Constanţa. Bătrâna a fost omorâtă de porcul pe care voia să-l hrănească