Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bătrână spulberată de un Audi și aruncată sub roțile unui BMW, pe o șosea din Brăila. Șoferul de 22 de ani a fugit, dar a fost prins de polițiști

Accident mortal, în această dimineață, pe Șoseaua Râmnicu-Sărat din Brăila, unde o femeie de 72 de ani a fost izbită în plin de o mașină condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Șoferul a fugit de la fața locului, însă a fost prins ulterior de polițiști.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 12:07

Moarte cumplită pentru femeie de 72 de ani, în această dimineață.

În timp ce traversa neregulamentar șoseaua  Râmnicu-Sărat din Brăila, pensioanara din comuna Tufești a fost izbită în plin de un Audi, impactul violent aruncând-o sub roțile unui BMW.

Femeia a murit pe loc, șoferul a fugit

Femeia a murit pe loc, în timp ce șoferul de 22 de ani a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au identificat în scurt timp pe tânăr, în localitatea Romanu, acesta având domiciliul în Brăila.

Pe acelaşi subiect

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În acest caz a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Bătrână spulberată de un Audi și aruncată sub roțile unui BMW, pe o șosea din Brăila. Șoferul de 22 de ani a fugit, dar a fost prins de polițiști