Antena Meniu Search
x

Accident groaznic cu două maşini, în Bistriţa. Şapte victime, între care trei copii. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Accident rutier între două autovehicule, în Bistriţa-Năsăud. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Şapte victime, între care trei copii, au fost găsite la faţa locului.

de Redactia Observator

la 25.10.2023, 11:31

- Shutterstock

”Pompierii militari intervin cu un echipaj descarcerare pentru asigurarea masurilor specifice la un accident rutier produs pe raza localităţii Şintereag. Nu sunt anunţate victime încarcerate, persoanele care călătoreau cu cele doua autovehicule implicate în accidentul rutier au ieşit pe cont propriu”, anunţă, miercuri, ISU Bistriţa-Năsăud, potrivit News.

Sursa citată a precizat că, în urma recunoaşterii la locul accidentului, au fost identificate şapte victime, dintre care trei copii.

”Pentru gestionarea eficientă a situaţiei de urgenţă a fost pus în aplicare Planul Roşu de Intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident groaznic cu două maşini, în Bistriţa. Şapte victime, între care trei copii. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie