Antena Meniu Search
x

Video "Bordurile alea ne încurcă pe toți. În ce oraș ați văzut așa șoseaua?" Un tânăr s-a răsturnat cu mașina după o cursă nebună pe Calea Victoriei

După o cursă nebună pe Calea Victoriei, un tânăr de aproximativ 21 de ani s-a răsturnat cu maşina pe o pistă de biciclişti. În accident au mai fost implicate și alte două autoturisme, dar nu au existat și alte persoane rănite. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 08:08

Vezi și

Încercând să depășească un taxi care era staționat în fața unui hotel de pe Calea Victoriei, un șofer vitezoman schimbă rapid benzile de circulație, a acroşat un alt autoturism, și speriat, trage de volan. Însă nu se termină totul aici. 

Eduard Marin, reporter Observator: În urma impactului cu mașina de pe banda întâi, autoturismul a ajuns cu roțile în sus din cauza bordurii care separă pista de biciclete de șosea. Martorii au fost primii care au intervenit și l-au ajutat pe șofer să iasă din mașină.

Trei mașini implicate în accident

Șoferul rănit a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale. În accident au fost implicate în total trei autoturisme, aşa că, timp de mai multe ore, traficul a fost complet blocat iar circulația a fost deviată.  

Pe acelaşi subiect

Băiatul ăsta a venit din spate și s-a răsturnat. A luat bordura aia și s-a răsturnat.  

Bordurile alea ne încurcă pe toți. În ce oraș ați văzut așa șoseaua? Cât de greu a venit ambulanța din cauza bordurilor...n-a putut să vina ambulanța că s-a făcut aglomerație. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatele fiind negative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Bordurile alea ne încurcă pe toți. În ce oraș ați văzut așa șoseaua?" Un tânăr s-a răsturnat cu mașina după o cursă nebună pe Calea Victoriei