Antena Meniu Search
x

Metoda "accidentul" lovește din nou. O bătrână de 90 de ani a plătit 10.000 de lei să-și salveze fiica de la moarte

O bătrână, în vârstă de 90 de ani, a fost păcălită prin metoda accidentul. Femeia a fost mințită de un bărbat de 32 de ani, care i-a spus că fiica ei are nevoie de o operație urgentă. Sub acest pretext, făptașul i-a cerut bătrânei mai mulți bani, pe care femeia i-a și dat fără să stea pe gânduri.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 22:16

O bătrână de 90 de ani a plătit 10.000 de lei să-și salveze fiica de la moarte
O bătrână de 90 de ani a plătit 10.000 de lei să-și salveze fiica de la moarte - Profimedia

O bătrână, în vârstă de 90 de ani, a fost păcălită de un bărbat de 32 de ani, care a sunat-o și i-a transmis că fiica ei a fost implicată într-un eveniment rutier, în urma căruia a fost grav rănită și are nevoie de bani. O altă persoană s-a deplasat la locuința femeii și ar fi luat banii, cu promisiunea că o va ajuta pe fiica ei cu operația necesară. Bătrâna a realizat că totul a fost o înscenare și a sesizat autoritățile.

"Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune (săvârșită prin metoda ,,accidentul"), și au reținut un bărbat de 32 ani, din județul Bacău. Din cercetări s-a stabilit faptul că, în prima zi a acestui an, o femeie de 90 de ani a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care i-a transmis că fiica sa a fost implicată într-un eveniment rutier în urma căruia a fost grav rănită și are nevoie de bani.

Bărbatul care a efectuat apelul telefonic este bănuit că ar fi determinat-o pe aceasta să-i trimită, prin intermediul unei terțe persoane, suma de 10.000 de lei, deținută în locuință, cu promisiunea că o va ajuta pe fiica ei cu operația necesară. După apelul telefonic, la locuința persoanei s-a prezentat un bărbat, căruia persoană vătămată i-a înmânat suma totală de 10.000 de lei.

În această seară, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, pe bază de ordonanță, urmând ca față de acesta să fie dispuse măsuri preventive", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Metoda "accidentul" lovește din nou. O bătrână de 90 de ani a plătit 10.000 de lei să-și salveze fiica de la moarte