Antena Meniu Search
x

Video O femeie a fost lovită de tren în Brănești, după un gest de neexplicat. A forțat trecerea deși locomotiva era la doar câțiva zeci de metri

O femeie de 73 de ani a fost lovită de tren, în localitatea ilfoveană Brănești, după un gest greu de explicat. Deși locomotiva se apropia cu viteză, iar semnalele acustice se auzeau cu putere, femeia a forțat trecerea. Impactul, deosebit de violent, a fost fatal. Atenție, imagini care pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 17:10

Vezi și

Accidentul a fost filmat din mai multe unghiuri. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zona Gării Brănești se poate observa cum, deși barierele sunt coborâte, semn că garnitura va ajunge în curând, un bărbat cu bicicletă se încumentă totuși să treacă. În urma lui, o femeie cu o plasă în mână decide și ea să forțeze trecerea.

În tot acest timp, un tânăr filmează sosirea trenului. Pe înregistrarea lui se poate observa și mai clar cum s-a produs nenorocirea. Femeia trece chiar prin fața telefonului, asta deși semnalele acustice ale locomotivei se auzeau cu putere, iar garnitura era la doar câțiva zeci de metri distanță. Femeia și-a dat seama în ultima clipă că a riscat prea mult și a încercat să treacă de liniile de cale ferată, însă nu a mai reușit.

Femeie lovită de tren, între Pasărea și Brănești. CFR a confirmat decesul

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA vă informează că traficul feroviar a fost oprit temporar, în intervalul 10:22 – 12:07 (fir II) și 10:22 – 13:14 (fir I), pe raza SRCF București, între Pasărea și Brănești, la trecerea la nivel situată la km 27+880, din cauza unei persoane de sex feminin care a fost accidentată mortal de trenul IC 538 (circulă pe relația Brașov - Constanța). Trenul IC 538 a staționat pe firul I, așteptând finalizarea intervențiilor desfășurate la locul accidentului de către organele de cercetare (Procuratura și IML). Au mai fost afectate trei trenuri, IR 1582, IR 1585 și 11082, care au staționat în gările adiacente până la redeschiderea circulației, urmând să ajungă cu întârziere la destinație.

În 2017, tot în Brănești, o femeie și-a luat cei trei copii și s-a aruncat cu ei în fața trenului. Era însărcinată cu al patrulea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O femeie a fost lovită de tren în Brănești, după un gest de neexplicat. A forțat trecerea deși locomotiva era la doar câțiva zeci de metri