Antena Meniu Search
x

Avion TAROM cu 91 de oameni la bord, aterizare DE URGENŢĂ, în urma unui incident!

Un avion Boeing 737-700 YR-BGI TAROM a aterizat de urgenţă la Timişoara. Aeronava e o cursă Frankfurt-Bucureşti, care a semnalat probleme deasupra Slovaciei.

Un avion Boeing 737-700 YR-BGI TAROM a aterizat de urgenţă la Timişoara. Aeronava e o cursă Frankfurt-Bucureşti, care a semnalat probleme deasupra Slovaciei.

UPDATE 21:50 În jurul orei 21.00, piloţii unei aeronave Boeing 737 au cerut să aterizeze la Timişoara după ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins.

Avionul a aterizat la Timişoara, iar cei 91 de pasageri aflaţi la bord sunt în siguranţă, susţin reprezentanţi ai Aeroportului din Timişoara, transmite News.ro.

Reprezentanţii aeroportului timişorean mai spun că piloţii au cerut aterizarea la Timişoara pentru că au vrut să se asigure că pasagerii sunt în siguranţă, aceştia precizând că nu este vorba despre o aterizare de urgenţă. Aceleaşi surse au precizat că pe durata verificărilor nu a fost necesară coborârea pasagerilor din avion.

Potrivit surselor citate, după ce va fi verificată, aeronava îşi va continua drumul spre Capitală.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Potrivit boardingpass.ro, aeronava a redus din altitudine deasupra Slovaciei, iar în mai puţin de 7 minute a coborât de la 13 kilometri altitudine la aproximativ 4 kilometri altitudine. Ar fi vorba, foarte probabil, despre o depresurizare.

Avionul, care avea la bord 91 de oameni, a aterizat în siguranţă la Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Avion TAROM cu 91 de oameni la bord, aterizare DE URGENŢĂ, în urma unui incident!