Antena Meniu Search
x

Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster, A MURIT. Tânăra de 31 de ani a fost deconectată de la aparate

Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster, din 22 martie, a murit, informează BBC.

Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster, din 22 martie, a murit, informează BBC.

Pe 22 martie, Andreea a fost spulberată de bolidul atacatorului şi proiectată în râul Tamisa. Nouă minute a durat salvarea ei, iar tânăra a luptat mai mult de două săptămâni pentru viaţa ei.

Andreea era arhitectă şi se afla la Londra alături de prietenul ei Andrei Burnaz, care dorea să o ceară în căsătorie.

Potrivit presei britanice, tânăra de 31 de ani a fost deconectată în cursul zilei de joi  de la aparatele care o menţineau în viaţă.

Într-un comunicat dat publicităţii vineri, familia o descrie pe Andreea ca fiind "o persoană unică ce a iubit viaţa foarte mult. "Andreea a fost răpită din vieţile noastre în cel mai crud mod posibil", sunt cuvintele familiei.

Andreea Cristea a devenit, astfel, a cincea victimă a atacului din 22 martie când Khalid Massoud a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist. Massoud a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine lângă parlamentul britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster, A MURIT. Tânăra de 31 de ani a fost deconectată de la aparate