Antena Meniu Search
x

Bucureştiul în BEZNĂ! O pană de curent uriaşă a paralizat Capitala

Mai multe zone din Capitală, din nordul Capitalei, dar şi din sectoarele 2 şi 3, au fost afectate de o pană de curent, din cauza unei avarii la o staţie.

Mai multe zone din Capitală, din nordul Capitalei, dar şi din sectoarele 2 şi 3, au fost afectate de o pană de curent, din cauza unei avarii la o staţie a Transelectrica.

Pana de curent a fost provocată de o avarie la o staţie a Transelectrica, au precizat reprezentanţii societăţii.

O pană de curent de proporţii similare a afectat zone din Bucureşti şi din judeţul Ilfov în 21 octombrie, fiind vorba despre o avarie o avarie în staţia electrică 220 / 110 /10 kV Fundeni, generată de deteriorarea unui echipament de înaltă tensiune, după cum anunţa Transelectrica.

Atunci, cartierele bucureştene Obor şi Fundeni, precum şi o parte din localităţile Otopeni, Afumaţi şi Fundeni au rămas fără energie.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O uriaşă pană de curent a paralizat Capitala miercuri după amiază, cu puţin înainte de ora 17:00. Inclusiv metroul a fost oprit.

Au fost afectat mai multe cartiere din nordul şi estul oraşului. La Institul Fundeni au fost pornite generatoarele, dar unul nu funcţiona. Din fericire, e vorba despre generatorul unei clădiri de saloane, nu cu săli de operaţie.

A fost oprit curentul în staţiile de metrou Iancului şi Pipera. S-a circulat însă normal.

La Institutul Oncologic, pana a survenit în timp ce două operaţii erau în plină desfăşurare. Generatoarele au pornit în timp util şi nu a fost pusă în pericol viaţa pacienţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bucureştiul în BEZNĂ! O pană de curent uriaşă a paralizat Capitala