Antena Meniu Search
x

Video Bunica fetiţei ucise în Cojasca își strigă durerea: ”Eu am fost la biserică, fata nici nu venise la noi. De unde a luat-o, Dumnezeu ştie!”

Crimă îngrozitoare în judeţul Dâmboviţa! Un tânăr a luat-o de acasă şi a omorât-o pe fetiţa de 6 ani a fratelui său. Totul ca să se răzbune pe acesta, după o ceartă în familie. Tot el a fost şi cel care a sunat calm la 112 şi le-a spus poliţiştilor că a luat viaţa copilului. Vă avertizez, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 17.07.2021, 19:20

Vezi și

”A luat copilul şi l-a omorât. Ne-a şocat tot satul”. Comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa. Ora 9 şi 46 de minute. Un individ de 25 de ani sună la 112 şi anunţă că a omorât o fetiţă de doar 6 ani, nepoata sa. Îi îndrumă apoi pe poliţişti spre locul faptei, un câmp de la marginea satului, aflat la aproximativ un kilometru de locuinţa bărbatului.

Andre Rotaru, reporter Observator: ”Poliţiştii au ajuns la locul indicat de bărbat la doar câteva minute după apelul acestuia. L-au găsit stând calm, lângă trupul fără suflare al fetiţei”.

Fetița fusese lăsată în grija altui unchi, după ce a plecat în Germania

Fetiţa era lăsată în grija unui alt unchi, după ce mama a părăsit-o când era foarte mică iar tatăl ei a plecat la muncă în Germania. În această dimineaţă, tatăl fetei s-a certat cu fratele său, care a pus la cale răzbunarea dementă. A luat copilul şi l-a dus pe câmp. Nu a spus nimănui ce are de gând. Câteva minute mai târziu, a comis crima. Bunica fetiţei e distrusă: şi-a găsit familia nenorocită într-o clipă.

Pe acelaşi subiect

Bunica copilului: ”Nu ştim de unde a luat-o, ce i-a făcut copilul ăla. Eu am fost la biserică să fac nişte morminte, doar am intrat în casă şi nici nu ştiu ce a făcut. Fata nici nu venise la noi. De unde a luat-o, Dumnezeu ştie”

În faţa anchetatorilor, tânărul a recunoscut totul.

Unchiul criminal făcuse un an de facultate, la Teologie

Ana Maria Liţă, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: ”În cauză sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa”

Tânărul de 25 de ani nu avea copii şi nici nu era căsătorit. A terminat liceul şi chiar a făcut un an de facultate, la Teologie. Totuşi, rudele spun că avea probleme.

Vecin: ”A luat medicamente să se omoare. Deci avea în cap asta, el. Avea gânduri negre”

Bunica fetiței: ”A căzut în depresie şi a fost internat la Târgovişte. A luat pastile”.

Specialiştii cred că tânărul criminal are discernământ

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: ”Este un om foarte, foarte, foarte bolnav. Totul a fost premeditat. "Mă răzbun. Şi unde lovesc? Acolo unde este mai rău” Totul premeditat, totul gândit, totul calculat. Nu are nicio circumstanţă atenunantă. Va intra într-o comisie formată din psihologi, psihiatri. Nu se poate spune că nu a avut discernământ. A avut. Deci nu scapă fiind nebun-nebun şi nu ştia ce a făcut”.

Bărbatul se află şi la această oră la audieri. Îşi va petrece cel mai probabil restul vieţii în închisoare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Bunica fetiţei ucise în Cojasca își strigă durerea: ”Eu am fost la biserică, fata nici nu venise la noi. De unde a luat-o, Dumnezeu ştie!”