Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care şi-a omorât nepoţica în Cojasca a fost găsit de poliţişti lângă trupul fetiţei. Primele imagini de la locul crimei

Durere mare în familia unei copile de 6 ani din Cojasca, judeţul Dâmboviţa, care a fost ucisă, în această dimineaţă, de propriul unchi. Fetiţa a sfârşit înjunghiată mortal la marginea unei păduri din localitate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.07.2021, 12:47

Vezi și

Chiar criminalul a fost cel care a anunţat la 112 grozăvia. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe individ lângă trupul neînsufleţit al nepoatei sale. Se pare că între el şi fratele lui ar fi avut loc o ceartă, aşa că tânărul de 25 de ani a decis să se răzbune.

Şi-a ucis nepoata la marginea pădurii din Cojasca

S-a dus la casa fratelui său, a luat-o pe fetiţă, a dus-o la marginea pădurii şi a înjunghiat-o în zona gâtului. Copila nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Rănile provocate au fost letale. 

Agenţii l-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la sediul poliției pentru audieri. De asemenea, au sesizat Serviciul de Medicină legală, care au ridicat cadavrul în vederea efectuării necropiei.

"Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței. La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei. Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului)", transmite IPJ Dâmboviţa", au transmis poliţiştii dâmboviţeni.

Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a omorât nepoţica în Cojasca a fost găsit de poliţişti lângă trupul fetiţei. Primele imagini de la locul crimei