Antena Meniu Search
x

Doi bunici din Câmpulung au rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus casa

Doi bunici, ambii în vârstă de 80 de ani, din Câmpulung (Argeş), au rămas pe drumuri, după ce un incendiu le-a distrus casa şi agoniseala de o viaţă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.09.2019, 11:52

Doi bunici din Câmpulung au rămas fără casă după un incendiu
Doi bunici din Câmpulung au rămas fără casă după un incendiu - Facebook

Doi bunici, ambii în vârstă de 80 de ani, din Câmpulung (Argeş), au rămas pe drumuri, după ce un incendiu le-a distrus casa şi agoniseala de o viaţă.

Nepotul celor doi bunici din Câmpulung, un tânăr care locuieşte în Bucureşti, a lansat un apel pe Facebook pentru a cere ajutorul tuturor celor care pot oferi sprijin pentru cei doi bunici rămaşi pe drumuri.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, atunci când casa celor doi bătrâni, din Câmpulung, s-a transformat în scrum, după un incendiu puternic.

"Când viaţa te loveşte exact unde doare cel mai tare. Azi noapte, casa bunicilor mei de la Câmpulung a ars în totalitate. Acum, bătrânii mei în vârstă de 80 ani au rămas doar cu hainele de pe ei. Aici am copilārit si am o datorie enormā de a le reface mica lor cāsutā", a scris Alex Stancu pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Oamenii au chemat pompierii, iar aceştia au reuşit să stingă incendiul, însă flăcările au reuşit să distrugă în totalitate casa bunicilor, dar şi agoniseala acestora de-o viaţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Doi bunici din Câmpulung au rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus casa