Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru Nicu şi Vasile, în Austria. Tinerii maramureşeni munceau la tăiat de lemne

Moarte cumplită pentru Nicu şi Vasile, în Austria. Tinerii maramureşeni munceau la tăiat de lemne şi au visat la o viaţă mai bună, cu banii strânşi în pădure.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.09.2019, 11:41

Nicu şi Vasile, morţi în Austria
Moarte cumplită pentru Nicu şi Vasile, în Austria. Tinerii maramureşeni munceau la tăiat de lemne - Facebook

Moarte cumplită pentru Nicu şi Vasile, în Austria. Tinerii maramureşeni munceau la tăiat de lemne şi au visat la o viaţă mai bună, cu banii strânşi în pădure.

Nicolae Corjuc (21 de ani) și Vasile Ioan Volosin (29 ani), din Uloha, Poienile de sub Munte, au plecat în Austria la muncă, la tăiat de lemne în pădure.

Cei doi maramureșeni au sfârşit tragic, joi, 12 septembrie, lângă satul Winklsagritz (comuna Grosskirchheim, (districtul Spittal an der Drau), în timp ce curăţau o zonă forestieră care fusese grav afectată de o furtună. 

Cei doi s-au urcat peste lemnele tăiate, într-un vagon suspendat peste o prăpastie, dar un cablu s-a rupt şi cei doi au cîzut de la mai mult de 50 de metri, scrie krone.at.

Pe acelaşi subiect

Nu e clar încă dacă ei au sărit sau au fost aruncaţi din vagon, nici dacă din cauza vitezei, care era controlată de la sol de un alt român, coleg şi prieten cu cei doi, cablul s-a rupt.

70 de oameni, salvatori, salvamontiţi, pompieri plus un elicopter au intervenit, dar nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri maramureşeni.

Vasile Volosin se căsătorise în mai anul acesta şi visa la o casă frumoasă, din banii câştigaţi în Austria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Moarte cumplită pentru Nicu şi Vasile, în Austria. Tinerii maramureşeni munceau la tăiat de lemne