Antena Meniu Search
x

Urmărire cu focuri de armă pe o stradă din Constanţa, după ce un tânăr a furat o maşină

Urmărire cu focuri de armă pe o stradă din Constanţa, noaptea trecută, după ce un tânăr a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi apoi a distrus patru maşini.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.09.2019, 11:18

Urmărire cu focuri de armă pe o stradă din Constanţa, noaptea trecută, după ce un tânăr a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi apoi a distrus patru maşini.

Totul a început în jurul orei 03.30, pe strada Eliberării din Constanţa, atunci când poliţiştii Secţiei 4 au făcut semn unui şofer să oprească.

"Întrucât conducatorul auto nu s-a conformat la semnalele polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul și a fugit", se arată într-o informare a Poliţiei.

După ce a luat-o la fugă, tânărul a fost somat de poliţişti să se oprească, însă a continuat să alerge, moment în care unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical.

Pe acelaşi subiect

După o cursă de câteva zeci de metri, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe fugar şi să îl încătuşeze.

Urmărire în Constanţa pentru prinderea unui tânăr care a furat o maşină

Urmărire cu focuri de armă pe o stradă din Constanţa

După ce a fost prins, tânărul a fost dus la sediul Secţiei 4, acolo unde a fost identificat şi audiat.

Fugarul, un tânăr de 18 ani, din comuna Băneasa (Constanţa), nu avea permis de conducere.

"Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul condus de tânărul în cauză fusese sustras, în noaptea de 16-17 septembrie, de pe strada Dezrobirii", au mai explicat poliţiştii.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Urmărire cu focuri de armă pe o stradă din Constanţa, după ce un tânăr a furat o maşină