Antena Meniu Search
x

Video Calvarul unor reşiţeni care s-au trezit cu apa în case. Muncitorii angajaţi să le repare acoperişul au luat banii şi au plecat în Grecia

Şi fără acoperiș, dar şi cu banii luaţi. Este calvarul prin care trec locatarii unui bloc din Reşiţa, după ce apa de ploaie a pătruns prin tavan şi le-a distrus apartamentele. Pentru a scăpa de acest chin, oamenii au strâns bani şi au angajat o firmă specializată în reparaţii. Numai că,după ce au plătit, muncitorii au dispărut şi i-au lăsat cu apa în case.

de Vali Popovici

la 28.11.2022, 08:18

Vezi și

Rămaşi fără acoperiş deasupra capului şi cu pereţii plini de apă şi de mucegai, oamenii au strâns bani şi au plătit o firmă specializată, sperând că vor rezolva problema. Şi nu a fost deloc o sumă mică: cu 4.000 de lei a contribuit fiecare familie.

Fiica unui locatar: În 8 mai s-au dat banii. A luat banii şi a plecat domnul în Grecia.

Acoperişul ar fi trebuit să fie gata în 15 august

Acoperişul ar fi trebuit să fie gata în 15 august. Ulterior, termenul a fost prelungit până la începutul lunii septembrie, iar acum, când iarna bate la uşă, în casele oamenilor încă plouă ca afară.

Pe acelaşi subiect

Cristian Almăjan, firmă construcţii: Au fost nişte neînţelegeri de la şantier, dar lucrurile s-au clarificat, iar de atunci au mers continuu. Am luat o lucrare, am început-o şi o duc la bun sfârșit cu toate riscurile de rigoare. 

Preşedinte Asociația de proprietari: Firma a pus lemnele şi și-a luat angajamentul că până pe 5 decembrie este gata. Şi urmează să vedem dacă termenul se va respecta sau nu.

Din cauza ploilor abundente, instalaţia electrică a cedat, iar prin fiecare apartament dai de găleţi, ligheane sau castroane. Mai mult, prin aer pluteşte un miros înţepător de mucegai. Dacă nici acest termen nu va fi respectat, oamenii sunt pregătiţi să acţioneze firma în instanţă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Calvarul unor reşiţeni care s-au trezit cu apa în case. Muncitorii angajaţi să le repare acoperişul au luat banii şi au plecat în Grecia