Antena Meniu Search
x

Galerie foto Camioneta unor drumari, izbită în plin de un TIR, care apoi s-a răsturnat în afara şoselei. Accident grav pe autostrada A3, în Mureş

O autoutilitară a drumarilor care curăţau gunoiul din şanţ a fost lovită, luni, de un camion pe Autostrada A3, în judeţul Mureş, maşina fiind avariată. Camionul s-a răsturnat.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 11:57

”Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Turda – Borş au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier produs pe Autostrada A3 Târgu Mureş-Câmpia Turzii, în zona km 10, calea 2. Din primele informaţii, coliziunea s-a produs între un ansamblu auto, condus de un bărbat de 45 de ani, cetăţean străin, şi o autoutilitară, aparţinând Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, aflată oprită pe banda de urgenţă. La volanul acesteia din urmă se afla un bărbat de 42 de ani”, a transmis IPJ Mureş. 

Nu a fost înregistrată nicio victimă

În urma evenimentului, ansamblul auto s-a răsturnat pe partea carosabilă, traficul fiind restricţionat pe banda1. Sursa citată a precizat că nu au fost înregistrate victime în urma evenimentului, acesta fiind soldat doar cu pagube materiale.

Articolul continuă după reclamă

”De asemenea, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a mai transmis IPJ Mureş. 

Pe acelaşi subiect

”Încă un accident în care au fost implicaţi drumarii! În această dimineaţă pe autostrada A3, în judeţul Mureş (zona localităţii Sânpaul), autoutilitara aflată în dotarea Centrului de Întreţinere şi Coordonare Ungheni, care staţiona pe banda de urgenţă (dotat cu girofare şi indicatoare de atenţionare) a fost grav avariată de un autotren care, în urma impactului s-a şi răsturnat”, a transmis, luni, Direcţia Regională de Drumurim şi Poduri Braşov.

Drumarii nu se aflau lângă camionetă

Sursa citată a precizat că, din fericire, drumarii nu se aflau în apropierea camionetei în momentul impactului, ei lucrând la curăţarea taluzului şi a şanţului aflat la baza autostrăzii.

”Astfel niciun membru al echipei nu a fost rănit. Precizăm că intervenţia era în mişcare (colegii adunau gunoiul de pe taluz şi din şanţ) şi în asemenea cazuri nu există posibilitatea semnalizării fixe înainte de punctul de lucru, maşina în sine constituind semnalizarea (tocmai din acest motiv utilajele de intervenţie sunt dotate cu girofare şi indicatoare de atenţionare). Oricum utilajul nostru staţiona pe banda de urgenţă pe care circulaţia este interzisă şi este concepută exact pentru astfel de situaţii, adică pentru staţionarea în caz de urgenţă sau pentru intervenţii de întreţinere”, a mai transmis sursa citată.

La începutul lunii mai, doi angajaţi ai DRDP Craiova au murit, după ce au fost accidentaţi în timpul serviciului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Camioneta unor drumari, izbită în plin de un TIR, care apoi s-a răsturnat în afara şoselei. Accident grav pe autostrada A3, în Mureş