Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Trei morţi la Şcheia, în Iaşi, după ce un motociclist a izbit un pieton, apoi s-a înfipt într-un cap de pod

Tragedie, în urmp cu puţin timp, pe o şosea din Iaşi, după ce un motoscuter a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, un pieton şi două persoane care se aflau pe vehicul au murit.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 10:57

Nenorocirea s-a produs, în această dimineaţă, în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza, judeţul Iaşi, după ce un motoscuter, pe care se aflau două persoane, a intrat într-un cap de pod şi a lovit şi un pieton. Toţi trei au fost declaraţi decedaţi. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. "Accident rutier în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza, motoscuter intrat într-un cap de pod, 3 victime inconştiente, neîncarcerate. La locul solicitării s-au deplasat 1 ASAS, EPA și 2 echipaje SAJ. Sunt trei victime cu leziuni incompatibile cu viața", au transmis reprezentanţii ISU Iași.

Până în prezent, nu se cunoaște cauza producerii accidentului.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Trei morţi la Şcheia, în Iaşi, după ce un motociclist a izbit un pieton, apoi s-a înfipt într-un cap de pod