Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei morţi la Şcheia, în Iaşi, după ce un motociclist a izbit un pieton, apoi s-a înfipt într-un cap de pod

Tragedie, în urmp cu puţin timp, pe o şosea din Iaşi, după ce un motoscuter a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, un pieton şi două persoane care se aflau pe vehicul au murit.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 10:57

Nenorocirea s-a produs, în această dimineaţă, în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza, judeţul Iaşi, după ce un motoscuter, pe care se aflau două persoane, a intrat într-un cap de pod şi a lovit şi un pieton. Toţi trei au fost declaraţi decedaţi. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. "Accident rutier în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza, motoscuter intrat într-un cap de pod, 3 victime inconştiente, neîncarcerate. La locul solicitării s-au deplasat 1 ASAS, EPA și 2 echipaje SAJ. Sunt trei victime cu leziuni incompatibile cu viața", au transmis reprezentanţii ISU Iași.

Până în prezent, nu se cunoaște cauza producerii accidentului.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Trei morţi la Şcheia, în Iaşi, după ce un motociclist a izbit un pieton, apoi s-a înfipt într-un cap de pod