Antena Meniu Search
x

Foto Plan roşu de intervenţie, activat în Iaşi după ce un autocar şi două maşini s-au ciocnit la Podul Iloaiei. În autobuz se aflau 53 de pasageri

Autorităţile din Iaşi au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie după ce un autocar cu 55 de persoane şi două maşini s-au ciocnit la Podu Iloaiei. Din primele informații, sunt trei victime conștiente, neîncarcerate.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 10:44

- ISU Iaşi

”Accident rutier Podu Iloaiei, autocar în care se aflau 55 de persoane si 2 autoturisme implicate”, a transmis ISU Iaşi. Din primele informaţii sunt 3 victime conştiente, neîncarcerate, atac de panică. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje.

”Începând cu ora 09.50 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a mai transmis sursa citată.

Echipajele au ajuns la locul interventiei, în accidentul rutier au fost implicate un autocar (53 pasageri și 2 şoferi) si 2 autoturisme în care se aflau 7 persoane, nu sunt victime, se verifică starea tuturor persoanelor implicate. Începând cu ora 10.05 s-a dezactivat planul rosu de interventie.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Plan roşu de intervenţie, activat în Iaşi după ce un autocar şi două maşini s-au ciocnit la Podul Iloaiei. În autobuz se aflau 53 de pasageri