Antena Meniu Search
x

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din Arad și-a pus capăt zilelor în prima zi a anului! Sergiu avea numai 22 de ani (Foto)

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din Arad și-a pus capăt zilelor, astăzi, în prima zi a anului 2018.

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din Arad și-a pus capăt zilelor, astăzi, în prima zi a anului 2018.

Sergiu Curcă, în vârstă de 22 de ani, solist al Ansamblului Folclori de Cântece și Dansuri Lipova, a fost găsit mort, astăzi, în casa din localitatea Lipova, județul Arad.

Tânărul cântăreț de muzică populară a fost găsit spânzurat de rude și de prieteni. Aceștia au sunat la numărul unic de urgență 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Pe acelaşi subiect
Sergiu Curca a fost gasit spanzurat in casa sa din comuna Lipova, judetul Arad

Polițiștii criminaliști au ajuns la casa tânărului și au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care Sergiu Curcă a murit.

Zeci de oameni au postat mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a solistului, însă până acum nu se cunosc motivele pentru care Sergiu a recurs la un asemenea gest, notează presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un cunoscut cântăreț de muzică populară din Arad și-a pus capăt zilelor în prima zi a anului! Sergiu avea numai 22 de ani (Foto)