Antena Meniu Search
x

Imediat după Crăciun, un ieşean şi-a pocnit concubina pe stradă, a lăsat-o lată şi s-a dus acasă după o lopată. L-a chemat apoi pe fiul său să-şi îngroape mama

Crimă înfiorătoare la Scobinţi, în Iaşi, unde imediat după Crăciun un bărbat şi-a pocnit concubina pe stradă, a lăsat-o lată, apoi s-a dus acasă să ia o lopată.

Şi-a lovit concubina şi a ucis-o, apoi a îngropat-o cu ajutorul fiului

Crimă înfiorătoare la Scobinţi, în Iaşi, unde imediat după Crăciun un bărbat şi-a pocnit concubina pe stradă, a lăsat-o lată, apoi s-a dus acasă să ia o lopată. L-a chemat şi pe fiul lui ca să-l ajute să îşi îngroape mama.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi fiul lui de 17 ani au fost reţinuţi. Mama adolescentului avea 33 de ani şi în seara crimei se întorcea alături de concubinul ei din sat. Cei doi s-au luat la ceartă pe drum, bărbatul a pocnit-o şi, în urma loviturii şi a căzăturii care a urmat femeia a murit, pe loc. 

Atunci, individul s-a dus acasă după o lopată. L-a luat şi pe fiul lui cu el, să îl ajute să o care pe mama acestuia şi să o îngroape. 

Sătenii au început să îşi pună întrebări în legătură cu absenţa femeii şi după câteva zile în care a spus că mama lui e plecată, adolescentul a povestit totul unui vecin. Poliţia a fost imediat alertată şi cei doi au fost reţinuţi.

Bărbatul şi-a recunoscut crima, a indicat anchetatorilor locul unde a îngropat-o pe mama copilului lui şi acum aceasta va fi deshumată pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Imediat după Crăciun, un ieşean şi-a pocnit concubina pe stradă, a lăsat-o lată şi s-a dus acasă după o lopată. L-a chemat apoi pe fiul său să-şi îngroape mama