Antena Meniu Search
x

Carambol violent pe A1. Momentul în care două maşini, un microbuz şi un TIR s-au ciocnit din cauza gheţii de pe şosea

Schimbarea bruscă a vremii a provocat un carambol violent, joi, pe autostrada Sibiu - Piteşti. Două maşini, un microbuz şi un TIR s-au ciocnit în lanţ, după ce şoferii au pierdut controlul din cauza gheţii de pe şosea.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 13:30

Aşa cum se vede în imagini, în zona unde s-a produs accidentul în lanţ asfaltul era acoperit de grindină.

Trei oameni au fost răniţi, iar pentru una dintre victime, şoferul microbuzului, a fost chemat un elicopter SMURD. Pe tot timpul intervenţiei, circulaţia a fost blocată, iar traficul a fost deviat pe DN 1.

Poliţiştii continuă cercetările şi vor verifica inclusiv cauciucurile tuturor celor implicaţi în carambol, ca să vadă dacă nu cumva şoferii s-au grăbit să treacă la anvelopele de vară.

De ce s-a schimbat vremea, de la o zi la alta, în România

Pe acelaşi subiect

 Vremea la mijloc de aprilie ne trece prin toate anotimpurile. La munte a nins abundent, iar drumarii au muncit la foc continuu, ca în miez de iarnă. Iar în unele zone, oamenii au trecut, de la o zi la alta, de la tricou la geci: diferenţele de temperatură au fost şi de 20 de grade. Ploile şi grindina au făcut prăpăd în sudul ţării

Schimbările bruşte de temperatură ne pot afecta organismul din punct de vedere respirator şi cardiovascular. Medicii recomandă să ne odihnim, să consumăm alimente sănătoase şi să facem mişcare cel puţin o jumătate de oră în fiecare zi. 

Sfârşitul lunii aprilie va fi ploios, iar în anumite zone se vor înregistra furtuni. Temperaturile de vară se vor întoarce la început de mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Carambol violent pe A1. Momentul în care două maşini, un microbuz şi un TIR s-au ciocnit din cauza gheţii de pe şosea