Antena Meniu Search
x

CARNAGIU PE ŞOSEA. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei sunt în stare gravă după ce un BMW s-a încolăcit pe un stâlp!

Doi tineri, respectiv un băiat de 23 de ani şi o femeie de 30 de ani, au murit pe loc, astăzi, în urma unui groaznic accident rutier. Alte trei persoane, printre care şi o fetiţă de numai 11 ani, au ajuns în stare critică la spital.

Doi tineri, respectiv un băiat de 23 de ani şi o femeie de 30 de ani, au murit pe loc, astăzi, în urma unui groaznic accident rutier.

Alte trei persoane, printre care şi o fetiţă de numai 11 ani, au ajuns în stare critică la spital.

Nenorocirea s-a produs pe DN 19, între localităţile Carei şi Petreşti din Satu Mare, în jurul orei 10.00. Potrivit primelor informaţii, şoferul unui autoturism marca BMW în care se aflau alte patru persoane, a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a încolăcit pe un stâlp de beton.

În urma impactului devastator, şoferul şi tânăra aflată pe scaunul din dreapta au murit pe loc. Cei doi au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de pompierii de la Descarcerare, însă medicii s-au chinuit în zadar să îi readucă la viaţă.

Pe acelaşi subiect

Cele trei victime care au supravieţuit impactului, în vârstă de 27, 29 şi 11 ani, au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia rutieră.

sursa foto: arhivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » CARNAGIU PE ŞOSEA. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei sunt în stare gravă după ce un BMW s-a încolăcit pe un stâlp!