Antena Meniu Search
x

Imagini şocante de la EXPLOZIA DEVASTATOARE din Constanţa în urma căreia o mamă şi fiica ei au ARS DE VII

O mamă şi fetiţa ei în vârstă de numai an şi-au pierdut viaţa, noaptea trecută, în urma unei explozii urmate de un incendiu într-un apartament din Constanţa.

O mamă şi fetiţa ei în vârstă de numai an şi-au pierdut viaţa, noaptea trecută, în urma unei explozii urmate de un incendiu într-un apartament din Constanţa.

O altă fetiţă de patru ani se zbate între viaţă şi moarte, iar în această dimineaţă a fost preluată de un elicopter şi transportată la un spital din Capitală. Potrivit medicilor din Constanţa, fetiţa este intubat, starea ei fiind critică.

Un alt bărbat a fost internat la Spitalul Judeţean Constanţa după ce a inhalat fum şi a suferit arsuri în urma incendiului.

Un vecin a intervenit imediat după explozie şi a salvat-o din flăcări pe fetiţa de patru ani, iar la faţa locului, respectiv în blocul de pe bulevardul Aurel Vlaicu, au intervenit numeroase echipaje ale SMURD, Serviciului de Ambulanţă Constanţa şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini şocante de la EXPLOZIA DEVASTATOARE din Constanţa în urma căreia o mamă şi fiica ei au ARS DE VII