Antena Meniu Search
x

Video A fost găsit tânărul înecat în Bega, azi dimineaţă. Era student și tocmai își sărbătorise ziua de naștere

Bărbatul căutat de scafandri în râul Bega, în apropiere de Parcul Copiilor din Timişoara, a fost scos, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.  

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 11:15

Vezi și

UPDATE: După mai multe ore de căutări, scafandrii au găsit bărbatul înghiţit de apele râului Bega. Trupul tânărului se afla în apropiere de Pasarela Îndrăgostiţilor de la Parcul Copiilor.

Din primele informații, este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Republica Moldova, student în Timișoara. Ieri a fost ziua lui de naștere.

Alertă pe Bega

Alarma s-a dat în jurul orei patru dimineaţă. 

Pe acelaşi subiect

"La data de 21.02.2024, în jurul orei 4:19, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost văzută în apele râului Bega, care solicita ajutor. Mai multe echipaje de poliție și pompieri s-au deplasat la fața locului și au început căutările", informează IPJ Timiş.

Persoana dispărută este căutată de mai multe echipaje de salvare şi la această oră, iar în sprijinul acestora au fost chemaţi scafandri din judeţele Arad şi Hunedoara. 

"În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitați să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu două autospeciale și un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din județele Arad și Hunedoara", au transmis reprezentanţii Isu Timiş.

Misiunea este în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A fost găsit tânărul înecat în Bega, azi dimineaţă. Era student și tocmai își sărbătorise ziua de naștere