Antena Meniu Search
x

Video Poliţia cere ajutorul pentru găsirea mamei care şi-a aruncat nou-născutul la groapa de gunoi din Cluj. Ce arată autopsia micuţului

Ne întoarcem la cazul şocant al bebeluşului găsit mort la groapa de gunoi din Cluj, în urmă cu o săptămână. Autorităţile cer ajutorul comunităţii pentru a identifica mama. Oricine poate furniza informaţii despre femeie este rugat să sune la 112. A venit şi raportul autopsiei. Vă avertizez că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Medicii legiştii au aflat că bebeluşul s-a născut viu dar nu au putut stabili cauza morţii pentru că trupul era strivit de maşina de gunoi. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 20.02.2024, 13:41

Vezi și

Misiunea anchetatorilor este extrem de dificilă pentru că la groapa de gunoi respectivă sunt transportate deşeurile din întreg judeţul Cluj, iar zilnic acolo ajung sute de camioane. Este foarte greu de stabilit localitatea sau măcar zona din care a fost dus acolo şi sacul în care se afla trupul nou-născutului pentru că a fost găsit la 3 sau 4 zile după ce a fost aruncat. Poliţia a stabilit faptul că este vorba despre un băieţel care s-a născut la termen şi sănătos.

Poliţia va păstra anonimatul

Cel mai probabil cred anchetatorii naşterea a avut loc acasă, iar mai apoi băieţelul a fost coborât şi aruncat la gunoi. Au fost verificate şi registrele judeţelor din judeţ pentru a se afla dacă nu s-au prezentat paciente cu simptomatologie post-natală însă ancheta în acest moment s-a blocat. Tocmai de aceea oamenii legii cer ajutorul populaţiei.

Toţi cei care pot să ofere orice informaţie despre caz sunt rugaţi să sune la 112 sau să se prezinte la poliţie. Anchetatorii spun că vor păstra confidenţialitatea datelor şi nu le vor divulga identitatea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Poliţia cere ajutorul pentru găsirea mamei care şi-a aruncat nou-născutul la groapa de gunoi din Cluj. Ce arată autopsia micuţului