Antena Meniu Search
x

Galerie foto Depresia l-a făcut să aleagă moartea la doar 23 de ani. Tânărul nu a stat pe gânduri şi s-a aruncat glonţ în faţa trenului, în Bistriţa

Avea doar 23 de ani şi o viaţă înainte, însă depresia l-a făcut pe un tânăr din Bistriţa-Năsăud să se sinucidă. Măcinat de gânduri negre, bărbatul a aşteptat lângă şinele de tren, iar când garnitura s-a apropiat, s-a aruncat. Mecanicul locomotivei nu l-a mai putut evita la timp. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 08:34

Vezi și

Nenorocirea s-a produs la orele amiezii, în municipiul Bistriţa. Fără să dea nimic de bănuit familiei, tânărul a plecat de acasă şi, îndrumat de gândurile negre care nu îi mai dădeau pace, s-a dus glonţ spre calea ferată. 

Martor: L-am văzut pe aici cum mergea.

Tânărul şi-a pus cap la cap planul extrem

Tânărul nu a avut mult de aşteptat pentru a-şi duce la îndeplinire planul. Imediat ce a observat garnitura, nu a mai stat pe gânduri şi s-a aruncat.  

Pe acelaşi subiect

Paul Rodilă, IPJ Bistriţa: Trenul Regio 11013 care circula pe relaţia Bistriţa Nord-Miceștii de Câmpie, a surprins şi accidentat un tânăr de 23 de ani. 

Ștefan Popșef, Stația CFR Bistrița: Din scurt a ieşit în faţa trenului şi bineînţeles cu intenţie, nu a mai putut fi evitat. 

Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul nu avut nicio şansă de supravieţuire. Echipajul medical sosit la faţa locului nu au mai putut decât să declare descesul. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Depresia l-a făcut să aleagă moartea la doar 23 de ani. Tânărul nu a stat pe gânduri şi s-a aruncat glonţ în faţa trenului, în Bistriţa