Antena Meniu Search
x

Video Cauza accidentului în lanț din Mureș. Unii șoferi au sărit din mașini înainte de impact

Poleiul şi ceaţa au dus la un accident în lanţ în judeţul Mureş. 21 de maşini au intrat unele în altele pe un pod peste calea ferată. Şoferii susţin că maşinile au alunecat ca pe patinoar, iar drumarii nu ar fi dat cu antiderapant. În schimb, drumarii au o altă variantă. În urma impactului, o femeie, pasager într-o maşină, a fost rănită foarte uşor şi a primit îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 14:10

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:00 dimineaţa. Pe podul peste calea ferată, maşinile au alunecat precum săniile pe derdeluş. Din cauza poleiului, autoturismele au intrat unul în altul. De teamă, unii şoferi care au văzut că nu pot evita impactul au sărit din maşini. 

"Eu am lovit maşina. Eu când am văzut că e de-a latul maşina acolo şi remorca, am tras stânga ca să nu lovesc remorca şi am lovit în plin remorca", spune un șofer.   

Șoferii dau vina pe drumari, că nu au dat cu antiderapant

Şoferii dau vina pe cei de la drumuri pentru că nu ar fi dat cu antiderapant. Şi susţin că şi-ar fi făcut treaba abia după accident.

Pe acelaşi subiect

"Am văzut maşinile oprite, pe avarii. Am tras dreapta să opresc, să evit, nu am putut evita şi din spate m-au lovit alţii. Era sticlă, era foarte, foarte... era gheţuş", spune un alt șofer.

Reporter: Maşină cu nisip nu a fost? 

"Nu a fost, nu a fost nicio maşină. Au venit după jumătate de oră maşinile cu nisip, cu ce trebuiau să vină înainte", explică șoferul.

"Am văzut semanlizataorele din faţă şi am pus frână, m-am oprit până să ajung la restul, dar cei din spate nu au mai putut. Patinoar, patinoar, patinoar. Dacă era un pic de nisip, nu era problemă.  M-am dat jos din maşină, abia mă ţineam pe picioare, aşa era de sticlă pe jos. Trebuia aruncat antiderapant din timp", spune un alt conducător auto.

În schimb, drumarii susţin că au dat cu antiderapant. Traficul în zonă a fost blocat timp de patru ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cauza accidentului în lanț din Mureș. Unii șoferi au sărit din mașini înainte de impact