Antena Meniu Search
x

Accident în lanț cu 21 mașini, pe un drum din Mureș. Carambolul s-a produs pe podul din Sânpaul, traficul este blocat total

O persoană a fost rănită ușor, iar circulația a fost oprită total, în urma unui accident în lanț cu 21 de mașini, pe DN 15, în județul Mureș. Carambolul s-a produs pe podul din localitatea Sânpaul.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.11.2021, 17:47

Ințial, Centrul Infotrafic anunțase că în accident au fost implicate 12 mașini.

Info Trafic Târgu Mureș + Radare

Accident în lanț cu 21 de mașini pe un drum din Mureș

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma carambolului în care au fost implicate 21 de autoturisme, ce a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureș-Luduș, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș, o persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș", au transmis autoritățile. 

Anterior, polițiștii anunțaseră depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între Luduș și Ungheni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident în lanț cu 21 mașini, pe un drum din Mureș. Carambolul s-a produs pe podul din Sânpaul, traficul este blocat total