Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la accidentul cu 21 de maşini din Sânpaul, în Mureș. Traficul este blocat total, șoferii sunt direcționați spre autostradă

Primele imagini de la accidentul în lanţ în care au fost implicate 21 de mașini, produs luni dimineaţă pe DN15, în zona localităţii Sânpaul din judeţul Mureş. Traficul este blocat total în zona producerii carambolului, șoferii fiind direcționați spre autostrada A3 Ungheni-Chețani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.11.2021, 09:31

Vezi și

O persoană a fost rănită ușor, iar circulația a fost oprită total, în urma unui accident în lanț cu 21 de mașini, pe DN 15, în județul Mureș. Carambolul s-a produs pe podul din localitatea Sânpaul.

Ințial, Centrul Infotrafic anunțase că în accident au fost implicate 12 mașini.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma carambolului în care au fost implicate 21 de autoturisme, ce a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureș-Luduș, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș, o persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital. În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș", au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.

Anterior, polițiștii anunțaseră depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între Luduș și Ungheni.

Pe acelaşi subiect

Traficul rutier este blocat total pe podul din Sânpaul, șoferii sunt direcționati spre autostradă

IPJ Mureș anunță că accidentul s-a produs în jurul orei 6.30:

"În această dimineață, în jurul orei 06.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E60, în localitatea Sânpaul, cu implicarea mai multor autoturisme. 

Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate, la km. 54+750 m, polițiștii au stabilit faptul că pe un pasaj de cale ferată din localitatea Sânpaul, în condiții de carosabil alunecos, s-a produs o coliziune, între 20 de autovehicule, care circulau în direcția Târgu Mureș. În urma accidentului a rezultat rănirea, posibil ușoară, a unei femei, pasageră într-unul dintre autoturisme. Polițiștii se află la fața locului, pentru efectuarea cercetării locului faptei, se procedează la identificarea și testarea alcoolscopică a tuturor conducătorilor auto implicați, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier, urmând a fi luate măsurile legale în consecință".

În acest moment, traficul rutier este blocat, fiind deviat pe sub pasajul de cale ferată. Șoferii sunt direcționati spre autostradă.

Șoferii, sfătuiți să conducă prudent: Ceața reduce vizibilitatea în trafic!

Polițiștii informează că, la această oră, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri și izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Botoșani, Alba, Mureș, Harghita, Sibiu, Cluj, Ialomița, Călărași și Constanța.

De asemenea, este semnalată ceață și pe tronsonul kilometric 10+500 de metri – 34 al autostrăzii A1 București-Pitești, vizibilitatea fiind redusă sub 150 de metri.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul cu 21 de maşini din Sânpaul, în Mureș. Traficul este blocat total, șoferii sunt direcționați spre autostradă