Antena Meniu Search
x

Video Cazul misterios al lui Adrian Chicu, polițistul de la Secția 16 dispărut fără urmă acum 6 ani. Nimeni nu știe nimic, dosarul bate pasul pe loc

În plin scandal cu poliţiştii Secţiei 16 din Bucureşti, am scos la lumina încă un caz misterios: acum şase ani, unul din agenţii din secție a dispărut fără urmă. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 09.04.2021, 20:24

Vezi și
  • Colegii lui dau vină pentru tot ce li se întmplă pe clanurile interlope din Sectorul 4

30 mai 2015. Adrian Chicu, poliţist al Secţiei 16, dispare fără urmă. Agentul a ieşit din tură, a mers acasă, iar de atunci parcă a intrat în pământ. Nimeni nu mai ştie nimic de el. Legitimaţia de serviciu şi uniforma au fost găsite în locuinţa în care stătea cu chiriaş. Dar şi o sumă de bani.

Coleg al polițistului dispărut: A fost la muncă şi a doua zi nu s-a mai prezentat. Nimeni nu a putut să dea nicio explicaţie. Domnule, s-a sinucis, domnule, a murit, l-a omorât cineva. Practic nu a mai venit a doua zi la muncă. I-au găsit legitimaţia acasă şi de atunci a fost dispărut.

Adrian Chicu avea pe atunci 27 de ani şi era subordonatul lui Viorel Şeicaru, poliţiştul acuzat recent că împreună cu mai mulţi colegi a torturat şi umilit doi tineri, care le au atras atenţia că nu poartă măşti. Agentul a fost căutat zile în şir de familie. Mai mulţi colegi spun că poliţistul ar fi primit înainte de dispariţie ameninţări de la clanurile interlope din sectorul 4. Cu atât mai mult cu cât se ocupa să i prindă pe cei care fac trafic de ţigări şi droguri în zona Piaţa Reşiţa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Iulian Surugiu, lider sindicat: La un moment dat le-a fost interzis agenţilor de poliţie să facă cercetări câţt mai lungi cu privire la ţigări sau droguri. Documentele astea au existat şi au fost trimise către organele în drept.

Dosarul dispariției lui Adrian Chicu bate pasul pe loc

În continuare fotografia lui Adrian Chicu apare pe site-ul Poliției Române la secțiunea persoane dispărute. Dosarul dispariției nu a înaintat foarte mult. Este în continuare înregistrat la Sectorul 4 . Polițiștii nu au reusait să află cum a dispărut polițistul.

Şi Viorel Şeicaru, fostul şef al agenţilor de la Secţia 16, reclamă într-un interviu pentru Observator faptul că acuzaţiile care i se aduc lui şi colegilor sunt de fapt inventate de interlopii cu care sunt în război pentru că le au stricat afacerile.

Reporter: Spuneţi că s-a ajuns aici pentru că i-aţi deranjat pe şefii dumneavostră şi lumea interlopă din sectorul patru?

Viorel Şeicaru, poliţist cercetat: Da. Sigur.

Reporter: V-au mai fost date semnale în acest sens? Din sectorul patru?

Viorel Şeicaru, poliţist cercetat: Au vrut de atunci să facă rău.

Nouă poliţişti de la Secţia 16 sunt cercetaţi şi acuzaţi de tortură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cazul misterios al lui Adrian Chicu, polițistul de la Secția 16 dispărut fără urmă acum 6 ani. Nimeni nu știe nimic, dosarul bate pasul pe loc