Antena Meniu Search
x

Video Ce arată expertiza tehnică în cazul accidentului mortal provocat de bancherul Radu Gheţea

Apar noi detalii după expertiza accidentului mortal pentru care bancherul Radu Graţian Gheţea a fost trimis în judecată. Vă reamintesc, în urmă cu doi ani, un om a murit şi alţi 2 au fost răniţi în judeţul Constanţa după impactul cu maşina condusă de bancher.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.03.2024, 13:53

Vezi și

A adormit la volan, a folosit telefonul sau a avut o altă activitate care nu i-a permis să fie atent la volan, este concluzia la care au ajuns specialiştii în urma expertizei tehnice. Preşedintele uneia dintre cele mai cunoscute bănci din România a susţinut iniţial că este nevinovat, că o altă maşină a intrat pe contrasens, însă expertiza a demonstrat contrariul.

A intrat pe contrasens 

Bancherul este cel care a a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism care a ieşit în afara părţii carosabile, iar ulterior a lovit frontal o altă maşină în care se afla bărbatul care a decedat. 

Accidentul a avut loc în data de 5 iunie 2022, în oraşul Hârşova, în urma impactului o persoană a rămas încarcerată. A fost trimis elicopterul SMURD care a preluat victima, însă la spital medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

În accident, au fost rănite alte două victime, care au fost în stare gravă. De altfel, avocaţii susţin că persoanele implicate în accident au susţinut atunci că la volan ar fi fost fiul bancherului, însă ulterior, procurorii au stabilit că la volan era Radu Gheţea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ce arată expertiza tehnică în cazul accidentului mortal provocat de bancherul Radu Gheţea